Geplaatst op Geef een reactie

Sergio Herman maakt trendy Vlaamse Stoverij in Frites Atelier (en zo maak je het zelf op 21 Juli)

Vlaamse stoverij is ideaal om de Belgische Nationale feestdag te vieren. Eensterrenchef Sergio Herman heeft vlaamse Stoverij terug trendy gemaakt met zijn Frites Atelier . Ook Jeroen Meus met zijn programma op één ‘dagelijkse kost’ doet Stoofvlees met frieten in ere. Daarom is het leuk 21 Juli te vieren met echte Vlaamse Stoverij met frieten!

Weetje: De nationale feestdag van België wordt gevierd op 21 juli. Het is de datum waarop in 1831 de eerste koning der Belgen, Leopold van Saksen-Coburg-Gotha, de grondwettelijke eed aflegde als koning.

Zo maak je zelf de trendy presentatie van de Frites Atelier:

Knip je bakpapier in vierkantjes van ongeveer  20 x 20 cm en plaats deze in een papieren eetbakje.

Tip: gebruik mooi houten bestek voor de finishing touch!

Deze kan je HIER kopen. GRATIS levering binnen Benelux vanaf 20 euro.

 

Recept Vlaamse Stoverij van Jeroen Meus:

Geef een reactie