Geplaatst op Geef een reactie

5 belangrijke tips voor een rustgevende slaapkamer

Studio home

Bij het decoreren van ons huis gaat de prioriteit vaak naar de openbare ruimtes en niet naar de slaapkamers , wat ironisch is, want daar brengen we het grootste deel van ons leven door.Als dit bij jou thuis het geval is, is het misschien tijd om de situatie te verbeteren. Onze dagen zijn veeleisend, dus wat is er meer heilzamer dan een vredig toevluchtsoord om aan het eind van je  dag in je slaapkamer?

Hier zijn 5 belangrijke tips om te overwegen terwijl je een slaapkamer-retraite creëert:

1. Matras:

Het belangrijkste element in je slaapkamer is een goede matras. Een model dat bij jou specifieke behoeften past, zal een groot verschil maken . Er zijn  eindeloze opties, dus neem de tijd om de mogelijkheden binnen jou prijsklasse te onderzoeken. Neem je de tijd om een ​​beslissing te nemen; het is een aankoop waar je waarschijnlijk al een tijdje mee zult leven.

2. Frame:

Na de matras, is het volgende item om te beslissen welk type frame of hoofdbord goed bij jou  gewoontes past. Als leunen tegen een comfortabel te lezen oppervlak deel uitmaakt van je nachtelijke routine, zou een gestoffeerd hoofdeinde een slimme keuze zijn. Als je wat handig bent, kan deze zelf maken. Een voorbeeld hiervan is via de blog   van: www.heytherehome.com

3. Beddengoed:

 Naast de matras zijn even belangrijk in het bouwen van een succesvolle slaapkamer zijn linnengoed en kussens. Selecteer materialen die zacht aanvoelen op de huid en dekens en dekbedden die u het gewenste niveau van warmte geven. Neem de tijd om kussens te proberen totdat je er een vindt die je hoofd en nek ondersteunt in je favoriete slaaphouding. Maar selecteer zeker beddengoed dat je mooi en inspirerend vindt, want naast het aanbieden van warmte en comfort, speelt het een belangrijke rol bij het bepalen van de designtint van uw kamer. Mooie quilts en bedspreien kan je hier vinden. GRATIS VERZENDING  in Beneluxvanaf 30 euro.

Quilt bedsprei

4. Verlichting:

Zachte verlichting is essentieel in een ruimte waar je een ontspannen sfeer wil maken. Dit aromaset is perfect om een relaxerende sfeer te creeren en is ook een mooi cadeau om aan iemand te geven. Deze kan je hier kopen.  GRATIS VERZENDING  in Benelux vanaf 30 euro.

complete aroma set

5. Rustgevend kleurenpalet:

Kleur kan een grote invloed hebben op hoe een kamer aanvoelt. Een zacht neutraal palet van bleke blauw, grijs en wit is een populaire keuze voor grote slaapkamers

Geef een reactie