Geplaatst op Geef een reactie

Inspiratie bij Cocoon 17 -25 Nov 2018

Wij hebben de Cocoon decoratiebeurs bezocht vorige zaterdag en hebben veel inspiratie gedaan voor opkomende trends. Op deze beurs vind je alles van whirlpools, kunst,  extravagante BBQ’s, decoratie artikelen tot zelfs exclusieve wijnen.

Wat ook leuk is dat je in contact komt met de kunstenaars die met veel passie vertellen over hun kunstwerken. Wij hebben kennis gemaakt met Judith Delville van   Art Mosaico ( te bezichtigen in hal 4 van Brussel Expo). Hier vind je een paar van haar unieke handgemaakte creaties uit mozaïek, zoals muurdecoratie, spiegels en kubussen. Ook is er een mogelijkheid om op haar atelier lessen te volgen om mozaïek te leren leggen. Tip: laat je authentieke mozaïeken vloeren restaureren tot hun oorspronkelijke staat of leg leuke mozaïeken accenten in je badkamer. Dit allemaal kan onder andere bij Art Mosaico worden uitgevoerd.

Hieronder zijn enkele sfeerbeelden van de Cocoon 2018 decoratiebeurs:

Verder hebben wij genoten van de leuke sfeer en genoten van de lekkere foodtrucks

Ben jij iemand die zelf unieke handgemaakte decoratie items maakt, neem contact met ons en dan kunnen we zien of we eventueel jou producten ons platform kunnen verkopen.

Geef een reactie