Bestellen & ontvangen

Bestellen en ontvangen Tivali

Wat is de kostprijs voor verzending?

 • Belgie, Nederland, Luxemburg, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Ierland, Italië, Polen, Portugal, Spanje, Tsjechië, Zweden  verzending GRATIS voor bestellingen boven de 500 euro
 • Staat jouw land niet in de lijst van bestemmingen, neem dan even contact op via ons contact formulier, dan bekijken we even alle mogelijkheden.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Wij doen er alles aan om de beloofde levertijd waar te maken. Als dat onverhoopt niet lukt, brengen we je daarvan op de hoogte.

Hoe snel ontvang ik een bestelling?

Niets is zo belangrijk als de levertijd. Daar we afhankelijk zijn van onze fabrikant kan hier vrij veel verschil op zitten. Bij elke bestelling gaan we daarom eerst even in gesprek met de fabrikant en na zijn feedback nemen we terug contact op met de klant.

Mag ik mijn artikelen retourneren?

We krijgen wel graag een seintje zodat we voor een snelle terugbetaling kunnen zorgen. Retouren kan je via onze retour portaal pagina. De retourvoorwaarden vind je hieronder. Waar het op neerkomt, is dat je rustig over je aankoop mag nadenken. 

Retourvoorwaarden

 1. Je retourneert binnen de zichttermijn van 7 dagen.  De zichttermijn gaat in op de dag dat jij het artikel ontvangt. Meerdere artikelen in 1 bestelling? Dan heb je geluk, de termijn gaat dan pas in als je alles hebt ontvangen.
 2. Het artikel zit in een onbeschadigde originele verpakking en alle accessoires zijn aanwezig
 3. Kleding en schoenen zijn niet gedragen en het labeltje zit er nog aan.
 4. Artikelen die je niet kunt retourneren:
  • Cadeaubonnen en -kaarten
  • Software-abonnement
  • Producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling is verbroken
  • Audio-, video-opnamen en computerprogrammatuur waarvan de verzegeling is verbroken