Dropshipping

Ben jij creatief bezig en maak je je eigen product of kunstwerk? Indien ja, dan kan je bij ons terecht voor de verkoop van jouw product of kunstwerk. Wij zorgen ervoor dat je zelf geen website hoeft te bouwen of allerlei administratieve rompslomp dient uit te voeren. Wij bieden een dropshipping van jouw eigen product aan.

 

Wij plaatsen jouw product op onze website voor de vooraf afgesproken prijs excl. btw + 10 % commisie + 21% btw. Van zodra wij een bestelling binnen krijgen betalen wij jou een vooraf overeen gekomen bedrag excl. btw. Het bedrag dat jij wilt voor jou product is de prijs van jouw product inclusief verzending binnen de Benelux en inclusief verpakkingskosten.

 

Wat zijn jouw taken:

  1. Van zodra de bestelling binnen komt sturen wij deze door naar jou, en dien je het product binnen 48 uur mooi te verpakken en te verzenden naar de klant en ons de trackingcode van het pakket mee te delen. De klant heeft dus enkel met ons contact en wij behandelen ook rechtstreeks zijn vragen.
  2. Jij voorziet jouw producten van een EAN nummer codering, dit is nodig voor advertenties op google shopping en voor plaatsing op allerlei verkoopkanalen. Een EAN definieert jou ook als de fabrikant van het product. EAN nummers kan je best altijd aanvragen via een officiële instantie zoals GS1
  3. Het is noodzakelijk dat je over een btw nummer beschikt en dit aan ons doorgeeft voor de facturatie afhandeling.

 

Past jou product binnen een van onze winkel categorieën, dan plaatsen we dit op onze website en onze verkoop kanalen. Indien dit niet het geval is, ook niet getreurd dan plaatsen we jou artikel toch nog op onze andere verkoopkanalen. Onze verkoop kanalen bestaan uit Bol.com, Amazon, eBay en marktplaats.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contact formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met U op.