Distributie

Ben jij creatief bezig en maak je je eigen product(en)? Indien ja, dan kan je bij ons terecht voor de verkoop van jouw product. Wij zorgen ervoor dat je zelf geen website hoeft te bouwen of allerlei administratieve rompslomp dient uit te voeren. Wij bieden aan jouw product te distribueren via ons netwerk van winkels.

Wij plaatsen jouw product(en) op onze website voor de vooraf afgesproken prijs excl. BTW. Van zodra wij een order binnen krijgen van een winkel die interesse heeft in jouw product(en) kopen wij het product bij jou in voor  een vooraf overeen gekomen bedrag excl. btw.

Wat zijn jouw taken:

  1. Van zodra de bestelling binnen komt sturen wij deze door naar jou, en dien je het product binnen 48 uur mooi te verpakken en te verzenden naar ons en ons de tracking code van het pakket mee te delen. De klant heeft dus enkel met ons contact en wij behandelen ook rechtstreeks zijn vragen.
  2. Jij voorziet jouw producten van een EAN nummer codering, dit is nodig voor advertenties op google shopping en voor plaatsing op allerlei verkoopkanalen. Een EAN definieert jou ook als de fabrikant van het product. EAN nummers kan je best altijd aanvragen via een officiële instantie zoals GS1
  3. Het is noodzakelijk dat je over een btw nummer beschikt en dit aan ons doorgeeft voor een correcte facturatie afhandeling.

Is jouw product uniek genoeg en past het binnen ons netwerk van winkels, dan plaatsen we dit op onze website en onze verkoop kanalen.

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contact formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met U op.